Malina

Get the latest fashion trends, the best in travel and my life.

viber_image_2022-05-22_22-48-27-331

Добре дошъл в Just Walked!

Казвам Явор и съм лицето зад този блог. Нека повървим заедно!

Yavor Todorov

Израснал съм в Стара Загора, а последното десетилетие живея в София. Работя в международна компания като Маркетинг специалист, а докато не съм на работа… естествено, обичам да пътувам!
От доста години си мечтаех да създам сайт, в който да разказвам за местата, които съм посетил, като по този начин да мотивирам всеки един от вас да пътува и опознава света.
Моментът настъпи! В Just Walked може да разгледаш местата, които съм посетил, a в част от статиите има и кратки видеа, отразяващи забележителностите.
Върви ти се? Разгледай предложенията ми в блога или просто скролни малко по-надолу 🙂 Ако предложенията за пътувания са ти харесали, може да ме последваш в Instagram, Facebook и Youtube, за да не пропуснеш нито едно пътуване.

НЕКА ЗАЕДНО ПОВЪРВИМ ДО...

12Sep

Седемте Рилски езера

В следващите редове ще Ви запознаем с една от най-популярните забележителности в България - Седемте рилски езера. Нека повървим!
15Aug

Копривщица – градът-музей

Копривщица - малко живописно градче, което и до ден днешен съхранява характерните белези на възрожденския град. Нека повървим!
03Aug

От Златните мостове до хижа Алеко на Витоша

Този път ще се впуснем в един от най-класическите маршрути на Витоша. Началната ни точка е местността Златни мостове, а за финал ще се озовем на хижа Алеко. Нека повървим!
18Jun

Деветашка пещера и Крушунски водопади

Днес се отправяме към една от най-големите пещери в България - Деветашка, а след това ще посетим и живописните Крушунски водопади. Нека повървим!
31May

Вазова екопътека и водопад Скакля

Днес ще ви запознаем с живописната Вазова екопътека в Искърското дефиле. Там Ви очакват водопади, уникални гледки и две села. Нека повървим!
20Apr

Пещера Магура и Белоградчишките скали

Днес ще Ви отведем в северозападна България, област Видин, и заедно ще повървим през пещера Магура и Белоградчишките скали. Нека повървим!